2022-01-25 13:10:00• hírek • Bede Emőke

Óvszereket lyuggatott ki egy lány egy nagyszebeni bevásárlóközpontban

Képünk illusztráció. Forrás: pixabay.com
Képünk illusztráció. Forrás: pixabay.com

Nemrégiben egy sokakat felháborító videó került fel az egyik legnépszerűbb közösségi platformra, a TikTokra: egy fiatal lány az általa feltöltött videóban óvszereket lyukaszt ki egy biztosítótű segítségével, majd a csomagot visszahelyezi a kassza melletti polcra – írja az adevarul.

A felvételen tisztán látszik, hogy a lány egy biztosítótűvel átszúr egy óvszert, majd visszateszi azt a dobozba. „Egy a háromból. Mik az esélyek?" - teszi fel a kérdést. Ezt követően fogja a dobozt és az egyik kassza melletti polcra helyezi vissza azt, azaz bármelyik vásárló belefuthatott a „hibás” termékbe.


Az Auchan a felvétel kapcsán közleményt adott ki, melyben arról tájékoztatnak, hogy a nagyszebeni üzletükben minden ilyen jellegű terméket tüzetesen átvizsgáltak, különösen nagy figyelmet fordítva a csomagolás épségére. Ugyanakkor a szupermarketben több felhívást is kihelyeztek, melyben arra kérték a vásárlókat, hogy amennyiben sérült csomagolású óvszerekkel találkoznak az üzletben, azonnal értesítsék az ott dolgozókat.


Az Auchan úgy véli, annak a valószínűsége, hogy a termék kikerült volna az üzletből, nagyon kicsi, hiszen általában mind a vásárlók, mind a kasszások odafigyelnek a termékek csomagolásának épségére, s ez ebben a specifikus esetben különösen igaz, hisz kibontott vagy sérült csomagolású óvszert egyáltalán nem engednek tovább a pénztárgépnél ülő munkatársak. Hozzáteszik: évente több mint 100.000 lejre tehető azon óvszerek értéke, melyeket a sérült doboz miatt levettek a polcokról.


„Megdöbbentőnek találjuk, hogy valakinek ilyen ötlet fordul meg a fejében csak annak érdekében, hogy nézettséget szerezzen. Biztosítjuk önöket, hogy minden jogi lépést megtettünk az ügyben. A vásárlóink biztonsága és bizalma számunkra létfontosságú, nem szórakozhatunk ilyenekkel” – írta közleményében az Auchan Retail Románia.


 


Egyébként nem a fiatal lány volt mostanában az első, aki saját maga ellen szóló bizonyítékot posztolt a közösségi oldalra. Néhány nappal ezelőtt egy többnyire manelére mulatozó és pénzkötegekkel villogó fiatalember került a figyelem középpontjába azt követően, hogy egyik videójában egy rendőrautóban ülve figurázta ki az egyenruhásokat. S noha a felvételt a fiú utólag törölte a TikTok-oldaláról, a rendőrség figyelmét így sem kerülhette el. A 19 éves, Ilfov megyei fiút 24 órára őrizetbe vették, a hatóság pedig belső vizsgálatot indított annak érdekében, hogy kiderítsék, mégis hogyan történhetett meg mindez.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: